NAPRAVI LOKNE BEZ PRESE ILI FIGARA: 4 načina za wow rezultate!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 17:07

NAPRAVI LOKNE BEZ PRESE ILI FIGARA: 4 načina za "wow" rezultate!

Svi uređaji za stilizovanje kose koji greju malo po malo će uništavati tvoju kosu.

Umesto figara, pegle ili svih drugih modernih čuda za kovrdžanje kose, kreni sa korišćenjem ove metode.

Nijedna ne uključuje nikakve uređaje koji zagrejavaju i uništavaju kose, a iako zvuče malo čudno, daju super rezultate. Možeš se i sama uveriti u to.

Već je opšte poznato da žene koje imaju kovrdžavu kosu žele da im bude ravna, a one koje imaju prirodno ravnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kosu, žele da im bude kovrdžava.

Kako bi postigle frizuru koju žele, dosta žena će koristiti peglu ili figaro. Zašto to raditi ako postoje i drugi načini?

Ova devojka je koristila popularnu metodu sa vrpcom od ogrtača, metodu sa wc papirom, sa slamkama i standardnu – pletenicu. Pogledaj kako da napraviš sve ove lokne i kakav rezultat možeš očekivati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.