NAJČEŠĆA ALI I NAJOPASNIJA: Izbegavajte misionarku u širokom luku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2017, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJČEŠĆA ALI I NAJOPASNIJA: Izbegavajte "misionarku" u širokom luku!

Evo i zašto!

Nova studija objavljena u časopisu "Journal of Impotence Research" pokazala je da je misionarska poza zapravo drugi najopasniji položaj za heteroseksualne parove.

Tokom svog istraživanja, stručnjaci su pogledali "vezu između polne pozicije i težine preloma penisa" u pokušaju da identifikuju pozicije koje najverovatnije izazivaju seksualnu traumu kod muškaraca.

P*NIS MU JE BAŠ MALI? Uz ove trikove delovaće mnogo VEĆE a s*ks će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << FENOMENALAN!

U istraživanje je uključeno 90 ispitanika (muškarci od 18 do 66 godina) koji su pretrpeli prelom penisa. Njima je postavljeno pitanje kako je došlo do povrede - a rezultati nisu bili tako iznenađujući.

NE DOZVOLI DA SE UGASI: Evo zašto dolazi do prevare u ljubavnoj vezi i kako je sprečiti

Čak 44 odsto muškaraca doživelo je prelom penisa tokom „dogi“ poze. Na drugom mestu, je 25 posto muškaraca koji su se povredili prilikom misionarskog položaja (oni na vrhu), a 10 posto misionarskom pozom kada je žena na vrhu.

Istraživači sugerišu da razlog za to može biti činjenica da muškarci imaju tendenciju da postanu "vrlo uzbuđeni" kada su u dominantnom položaju.

"Možemo da pretpostavimo da kada je čovek u dominantnoj poziciji i veoma uzbuđen, odnos može postati izuzetno snažan. Do traume dolazi kada penis izlazi iz vagine i udari u perineum."

Ovo istraživanje stvarno donosi potpuno novo značenje pojmu “siguran seks“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.