Must have: 3 nijanse karmina koje će obeležiti narednu sezonu

Izvor: Savršena.com, 01.Mar.2017, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Must have: 3 nijanse karmina koje će obeležiti narednu sezonu

(foto: Favim)

Mlada reality zvezda Kylie Jenner već nekoliko sezona “diktira” mejkap trendove.
Ako je suditi po njenim objavama, ove tri nijanse karmina će biti neizostavan deo mejkapa svake devojke ovog proleća:
Nude mat nijansa Jedna od omiljenih nijansi koju Kylie Jenner kombinuje uz većinu svojih odevnih kombinacija su definitivno nude nijanse sa primesama braon boje. Ovaj neutralni karmin ne samo da ističe punoću njenih usna, već je i savršen za kombinovanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << /> (foto: Instagram/kyliejenner)

Jarke mat boje Savršen spoj crvenih i ružičastih tonova omogućavaju ovoj prelepoj devojci da ponese i neke smelije nijanse.
(foto: Instagram/kyliejenner)

Pastelne boje Svetlucavi pastelni tonovi su idealan izbor za devojke koej žele efekat punijih usana. Kylie Jenner je ovaj ruž za usne savršeno iskombinovala sa svojom bojom kose, a svetlucavi ružičasti tonovi su dobar su izbor i kod elegantnih kombinacija.
(foto: Instagram/kyliejenner)

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.