Muškarci otkrivaju: Zašto ne zovemo posle prvog sastanka?

Izvor: B92, 18.Maj.2017, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci otkrivaju: Zašto ne zovemo posle prvog sastanka?

Prvi sastanak je završen. On se ne javlja. Žene su zbog toga često iznenađene i nije im jasno što se događa, a muškarci itekako imaju svoje razloge. Najčešće- nisu zainteresovani za dalje sa vama. Evo zašto i da li to možete da popravite.

Izgleda potpuno drugačije Filteri, ugao slikanja i ostali trikovi kojima se žene služe na društvenim mrežama često dovode do razočaranja kad napokon dođe do upoznavanja. Previše glumatala Svi imamo poriv da ulepšamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stvarnost, ali ako preteramo to može da ima kontraefekat. Dosadna je Nervoza uvek čini svoje, ali ako žena deluje dosadno i ako je sa njom teško da se vodi razgovor većina muškaraca neće poželeti novi "dejt".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.