Modna inspiracija – šta da obučete kada su vrućine nepodnošljive

Izvor: Lepota i zdravlje, 02.Avg.2017, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modna inspiracija – šta da obučete kada su vrućine nepodnošljive

Ovaj topli talas tek je počeo, i ne namerava da nas napusti još neko vreme, pa je pravi izazov obući se u skladu sa vremenskim prilikama. Ako niste na godišnjem odmoru, pa leto provodite na usijanom asfaltu odevnu kombinaciju morate prilagoditi uslovima. Evo šta je naš predlog… Foto: Pinterest Belo je ne samo sinonim za leto, već i ubedljivo najprijatnija boja kada su temperature visoke, pa je, sasvim logično, izbor pao na belu haljinicu sa spuštenim ramenima. Komotan model sa ogoljenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << gornjim delom pokriva malo i odličan je tandem sa rimljankama u prirodnoj boji kože. Ko još ima snage da se bakće sa visokim potpeticama kada se sve oko nas topi! Diskretan ali obavezan nakit u vidu tankih lančića i seta prstenja ne može naročito da smeta, a čitavu će kombinaciju dići na onaj poželjni modni nivo. Pri odabiru haljine vrlo je važno da se odlučite za model od prirodnih materijala. Sintetika nikako nije prijatna niti zdrava u ovo doba godine. Vrućinom i znojem već dovoljno iritirana koža neće lako podneti još i dodir poliestera, elastina, viskoze… Ne zaboravite da pokupite kosu u neobaveznu pletenicu ili punđu, i dobro se namažete kremom sa jakim zaštitnim faktorom. Nakon svih ovih, veoma lakih koraka, uz21 flašicu hladne vode bićete spremne za slobodne aktivnosti, neodložne obaveze ili kafu sa prijateljicama. Pročitajte i…Letnja modna pravila: Belo od glave do pete Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTA OBUĆI NA 50 STEPENI? Imamo super ideju - mladalački, prijatno i privlačno (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2017, 18:11

Isprobajte...Ovaj topli talas tek je počeo, i ne namerava da nas napusti još neko vreme, pa je pravi izazov obući se u skladu sa vremenskim prilikama. Ako niste na godišnjem odmoru, pa leto provodite na usijanom asfaltu odevnu kombinaciju morate prilagoditi uslovima. Evo šta je naš predlog…..KONAČNO!...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.