Modeli suknji bez kojih nećete moći ove zime! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modeli suknji bez kojih nećete moći ove zime! (FOTO)

Koji vam je omiljeni?

Mogućnosti koje suknje pružaju su beskrajne!

Poslednji jesenji dani doneće zimske temperature i označiće početak nove garderobe unutar naših ormara. Sa sve nižim temperaturama, slojeva će biti sve više, a komadi i materijali koje ćemo birati biće sve topliji i raskošniji.

U BELOM OD GLAVE DO PETE: Odevna kombinacija Cece Ražnatović nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (VIDEO)

U središtu garderobe još jednom će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se istaknuti pletivo i topli kaputi, raskošne košulje i pantalone trendi modela. Ipak, u svakom zimskom ormaru naći će se mesto i za one najženstvenije komade, haljine i suknje, koje ćemo nositi u kombinaciji s najtoplijim puloverima i omiljenim košuljama i s nezaobilaznim dodatkom toplih najlonki.

Uz svestrane dnevne haljine među kojima su se kao najpoželjniji modeli istakle haljine dugih rukava i midi dužine, istakle su se i suknje koje će uneti dozu elegancije u zimski look.

Megan Markl nije jedina! I ova svetska lepotica je napravila veliku modnu grešku! (FOTO)

Elegantnog izgleda i svestranog karaktera, zimske suknje unose jednostavnost kada je kreiranje svakodnevnih kombinacija u pitanju i donose ženstvenost – spoj koji će odgovoriti na svaki izazov zimske garderobe i svaku priliku koju donose nadolazeći hladni dani.

Među najpoželjnijim modelima su midi suknje kao moderni klasik koji možemo nositi uvek! Mini i maxi modele ove sezone još posebnijim i raskošnijim čine upečatljivi dezeni i raskošne nijanse, plisirani nabori i materijali poput vune, čipke i kože koji se ističu svojim teksturama.

navy&brown @lyvem.thelabel . . . . . . #highheels #picoftheday #outfitinspo #slowfashion #fblogger #fashion #faahionista #fashionblogger #blogger #leatherskirt #midiskirt #brown #navy #krakow #wieliczka #boots #kneehighboots #streetstyle #pursuepretty #outfit #wiw #outfitoftheday #ootd #aotd #potd

Објава коју дели CLAUDIA CAULFIELD 📸 (@cgrabowska) дана 21. Нов 2018. у 12:31 PST

#trend #style #fashionista #details #streetstyle pic via @thestylestalkercom

Објава коју дели Diana (@fashion_viadi) дана 17. Окт 2018. у 12:43 PDT

#trend #style #fashionista #details #streetstyle

Објава коју дели Diana (@fashion_viadi) дана 12. Нов 2018. у 12:59 PST

#trend #style #fashionista #details #streetstyle

Објава коју дели Diana (@fashion_viadi) дана 22. Окт 2018. у 12:15 PDT

High Waisted Plaid Mini Skirt

Објава коју дели Cloak & Dagger NYC (@cloakndaggernyc) дана 18. Нов 2018. у 8:48 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.