Maske od gline odgovaraju svim tipovima kože

Izvor: Vesti-online.com, 11.Avg.2018, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maske od gline odgovaraju svim tipovima kože

Većina žena među svojim proizvodima za ulepšavanje ima razne proizvode za čišćenje lica, tonik, masku za područje oko očiju i nekoliko jednokratnih maski za lice. Ali imate li masku od gline?

Verovatno ste primetile kako te maske postaju sve popularnije i to se ne događa bez razloga. One značajno poboljšavaju ten, a svaka od njih, zavisno od sastojaka, dizajnirana je tako da nam pomogne da tretiramo nekoliko različitih problema, piše hrvatski Indeks.

Evo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz kojih razloga treba da imate masku za lice od gline:

Ako imate mešovitu kožu, glinene maske su odlične za vas. Glina može da upije ulje s površine kože, a da kožu pritom ne isuši, za razliku od maski koje nisu bazirane na glini.

Žene često koriste maske od gline i jer su prirodne i nežne. One pročišćavaju i rade nežni piling. Čiste mitisere i osvežavaju kožu.

Glinene maske možete koristiti na celom licu odjednom, a možete ih nanositi na deo lica kom treba određena nega. Naprimer, tako možete odednom koristiti dve različite maske na područjima lica kojima je potreban različit tretman.

Glinene maske odgovaraju svim tipovima kože, od mešovite do osetljive. Glina neće iziritirati osetljiv ten ili presušiti već suvu kožu i zato je dobar izbor za sve.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.