MOŽE UČINITI ČUDA - Šećer otklanja fleke i neprijatne mirise!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOŽE UČINITI ČUDA - Šećer otklanja fleke i neprijatne mirise!

Ovo niste znali.

Osim u hrani i zaslađivanju napitaka, šećer ima široku primenu i u domaćinstvu, a primeri bi mogli da vas iznenade.

Može da se stavi u vazu kako bi cveće duže ostalo sveže. Jednostavno se stavi jedna kašičica šećera u vodu.

Takođe, može da se koristi baš kao i so za upijanje vlage, ali i neprijatnih mirisa. Može da se stavi u platične posude i zatvori kako bi izvukao zaostale mirise hrane. Važno je samo isprati je pre i posle.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ne volite ustajali keks? Stavite u kutiju nekoliko kockica šećera. Ukus će im uvek biti kao da su tek izašli iz rerne!

Pomešajte šećer i toplu vodu dok ne dobijete smesu koja liči na pastu. Tu pastu onda možete da koristite u borbi protiv mrlja na odeći. Jednostavno je stavite na mrlju, ostavite da stoji sat vremena i onda operite kao i obično.

Osim mrlja sa odeće, šećer će ukloniti i mrlje s ruku. Potrebno je da ga pomešate s tečnim sapunom da bi bilo delotvorno.

Isto tako, može da posluži i za uklanjanje neprijatnih mirisa s ruku. Na primer, jak miris crnog ili belog luka nestaće kada na ruke stavite šećer pomešan sa sapunom. Operite ruke tom smesom i to je to!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.