MAŠTA MOŽE SVAŠTA: 5 s*ksi poza za strastvenu vezu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2019, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAŠTA MOŽE SVAŠTA: 5 s*ksi poza za strastvenu vezu!

Isprobaj ih

SEKSI PRIKOLICA

Ova poza je zahtevna i atletska, pa zato sagoreva dosta kalorija. Možete da se zabavite iza vaše kuće u dvorištu, ali pre toga proverite da nemate posmatrače.Stojite iza svoje partnerke ulazi u nju otpozadi. Ona  se rukama podupirete o pod, dok joj  vi pridržava noge, koje su oko vašeg struke.

BALERINA

Stojite jedno prema drugom, lice u lice. Vaša partnerka podiže  jednu nogu i postavljate je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navaše zadnjicu ili butinu dok se nogama pokušava privući ka vama. . Erotski pokret za seks na brzaka u skučenom, malom prostoru. Ova poza je super za seks na otvorenom. Omogućava lakšu penetraciju, a ostavlja vam kontrolu penetracije, dubine i ugla. Možete da je isprobate i pod toplim tušem.

SEKSI CENTRIFUGA

Seksi avantura na veš-mašini, dok centrifugira zvuči zanimljivo i pruža posebne vibracije. Ova poza je varijacija poze Vrućeg sedišta, samo što ovog puta se nalazite na veš mašini u njenoj najvećoj i najuzbudljivijoj fazi – centrifugi.

PRITAJENI TIGAR

Stojeći zmaj, pritajeni tigar, skrivena zmija samo su neki od naziva za seksi pozu, koju morate da isprobate! Vaša lepša polovina se nalazi na kolenima na ivici kreveta u psećem položaju, dok su joj trup i leđa u paralelnom položaju sa krevetom, a zadnjica blago izdignuta. Lagano prodirete u nju sa leđa.

SEKS NA LOPTI ZA PILATES

Iskoristite loptu za pilates na malo drugačiji način i zabavite se s partnerkom. Zvuči možda pomalo čudno i neudobno, ali može da bude veoma interesantno, budući da ova poza nalikuje pozi Vrućeg sedišta, koja podrazumeva da žena sedi u krilu muškarca, okrenuta leđima, sa nogama prebačenim preko njegovih nogu. U ovoj pozi žena ima vodeću ulogu, budući da se nalazi gore, pa tako kontrolišete brzinu i dubinu penetracije. Izazov je veći pa morate da balansirate, što otežava i dodatno zagreva atmosferu. Osim sjajne zabave, ova poza predstavlja i snažan trening za celo telo, pa ako želite neki dodatni trening ili da sagorite suvišne kalorije, slobodno se prepustite zabavi na lopti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.