MARAMU možemo nositi na različite načine: POTPUNO JE ZALUDELA ŽENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 14:37

MARAMU možemo nositi na različite načine: POTPUNO JE ZALUDELA ŽENE

Budite in.

Marame nikada ne izlaze iz mode. Jedino što se vremenom menja jeste način na koji se nose, kao i dezeni i materijali od kojih su napravljene. One mogu bili odličan modni dodatak, a mi vam predstavljamo šest načina na koje možete nositi maramu.

Možete je klasično vezati na čvor, ili  dvostruko obmotavanje marame oko vrata i potom vezivanje krajeva u mašnu. Uz ovaj način vezivanja marame najbolje bi bilo da vežete kosu, kako bi ona došla do izražaja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali i vaše lice. Trudite se da izaberete što tanje i manje kako vam ne bi skratile vrat.

Maramu možete vezati oko repa ili je zavezati oko glave i improvizovati rajf. Odličan način da jednostavan  i jednobojan stajling učinite posebnim i upečatljivim.

Možete je zavezati oko ručke ili je čitavu obmotati oko ručki torbe. Uz jednobojnu torbu ide maramu jarke boje i upečatljivog dezena i obrnuto.

Ovaj način stilizovanja marama bio je i nekada popularan, a ponovo su ga oživele poznate ličnosti na čelu sa popularnom pevačicom Rijanom.

Sve devojke koje vole da eksperimentišu i da se igraju sa modnim pravilima,  nekad običan i dosadan kaiš zamene upečatljivom maramom. Ukoliko se odlučite da maramu ponesete na ovaj način, ukombinujte je sa farmerkama visokog struka.

Marame se na veoma zanimljiv način mogu stilizovati oko ruke, tako što ćete ih dva puta obmotati oko nje, a potom krajeve zavezati u čvor ili mašnu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.