Laguna daruje dame 7. i 8. marta

Izvor: Prva.rs, 02.Mar.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laguna daruje dame 7. i 8. marta

Drage dame, u svim knjižarama Delfi, kupovinom dve od ponuđenih Laguninih knjiga za samo 999 dinara na poklon dobijate dva sjajna proizvoda.
 Poklone za naše verne čitateljke pripremili su Dr Colić, Bioten i kompanija Bambi.
Izuzetni ljubavni romani koji se nalaze na akciji su:
„Potraga za Suncem“, Toni Parsons
„Zavesti Ingrid Bergman“, Kris Grinalg
„Poslednja Geteova ljubav“, Martin Valzer
„Povratak na Krit“, Brenda Rid
„Poslednja >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << vojvotkinja“, Dejzi Gudvin
8. marta se slave ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica lepšeg pola.To je praznik ženskog dostojanstva. Ne propustite zato ovu jedinstvenu priliku da obradujete sebe i uživate u proizvodima vaših i naših velikih prijatelja.
Dr Colić je za ovu akciju obezbedio Beauty Therapy maske koje su posebno kreirane za dubinsku negu kože lica i dekoltea. Dr Colić Beauty Therapy kolekcija maski kreirana je sa najefikasnijim prirodnim sastojcima koji deluju na konkretne potrebe vaše kože.
Kompanija Bambi pripremila je za ljubitelje čokolade novo premium čoko-zadovoljstvo: WellBe funkcionalne čokolade sa dodatkom vitamina i minerala.
Bioten je damama pripremio Cellufight kremu specijalno kreiranu za masažu, izazivajući efekat topline kakav se dosad mogaodoživeti samo u profesionalnim salonima. Smanjuje pojavu narandžine kore, povećavajući čvrstinu kože i stimulišući cirkulaciju.
Za naslove na ovoj akciji, koja će trajati dok traju zalihe u svim Delfi knjižarana, ne važe ostali popusti.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Trenutak za uživanje u knjižarama Vulkan

Izvor: Tracara.com, 02.Mar.2015

U susret proleću, u svim knjižarama Vulkan u Srbiji, od 06. marta do 02. aprila kupovinom jedne od odabranih knjiga, dobijate na poklon hrskave, slane Tak classic krekere, koji će vam u svakom trenutku povratiti energiju. Naslovi na akciju su ljubavni triler Amande Kvik Zavet ljubavi, drama Rouane...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.