LIDIJA VUKIĆEVIĆ POTPUNO GOLA: Skinula se u 57. godini (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2019, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIDIJA VUKIĆEVIĆ POTPUNO GOLA: Skinula se u 57. godini (FOTO)

Zadivila sve.

Mnogi kažu da ona ne stari i da joj godine ne mogu ništa.

Naša glumica Lidija Vukićević važi za jednu od najlepših i najpoželjnijih javnih ličnosti. Iako ima 57 godina, izgleda mladoliko i zanosno kao i pre 30 godina.

Glumica je sada uradila nešto što je većinu oduševilo - fotografisala se potpuno gola u krevetu, a ta fotografija je zapalila njen Instagram profil.

Dobro jutro☕️😉

A post shared by Lidija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vukićević (@vukiceviclidija) on Nov 15, 2019 at 3:57am PST

Glumica je dobila pregršt komentara, komplimenata, pa čak i nepristojnih ponuda, a nijedan muškarac nije mogao da ostane imun na ovaj prizor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.