Kojoj zvezdi najbolje stoji konjski rep?

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Maj.2016, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kojoj zvezdi najbolje stoji konjski rep?

Konjski rep je jedna od najjednostavnijih frizura koja je pogodna i za šetnju, i za trening, i za školu, pa čak i za dejt. Još jedna karakteristika ove frizure je to što podjednako dobro izgleda i na kratkoj, dugoj, ravnoj i kovrdžavoj kosi. Foto: Guliver/Getty Naše omiljene zvezde obožavaju da nose konjski rep, pa se neretko desi da sa ovom frizurom prošetaju i red carpetom. Pred vama je galerija u kojoj se nalaze poznate dame koje su se u ovakvom izdanju pojavile na određenim svečanim događijima, a na vama je OVDE da ocenite kako im je ova frizura stajala.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Modne opsesije: Komadi od kojih se poznate dame ne odvajaju

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Maj.2016

Priredila: Aleksandra Dimitrijević Poznate dame retko možemo da vidimo u istoj odevnoj kombinaciji, čak i kada je reč o dnevnoj šetnji. Međutim, kao i obične devojke, i trendseterke i zvezde imaju omiljene komade od kojih se ne odvajaju i rado ih kombinuju sa ostatkom garderobe. Pogledajte koje...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.