Kojoj zvezdi najbolje stoji konjski rep?

Izvor: Lepota i zdravlje, 08.Jun.2016, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kojoj zvezdi najbolje stoji konjski rep?

Konjski rep je jedna od najjednostavnijih frizura koja je pogodna i za šetnju, i za trening, i za školu, pa čak i za dejt. Još jedna karakteristika ove frizure je to što podjednako dobro izgleda i na kratkoj, dugoj, ravnoj i kovrdžavoj kosi. Naše omiljene zvezde obožavaju da nose konjski rep, pa se neretko desi da sa ovom frizurom prošetaju i po crvenom tepihu. Foto: Guliver/Getty OVDE je galerija u kojoj se nalaze poznate dame koje su se u ovakvom izdanju pojavile na određenim svečanim događajima, a na vama je da ocenite kako im je ova frizura stajala.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Pravo sa modnih pista: Frizure za tople dane

Izvor: Lepota i zdravlje, 08.Jun.2016

Priredila: Aleksandra Dimitrijević Došli su topli dani, a sa njima i pitanje šta uraditi sa kosom, kako da nam ne bude vruće a ipak da imamo lepu frizuru? Ako razmišljate o drastičnoj promeni ili samo želite da sklonite kosu sa lica i učinite tempereture preko 30 stepeni podnošljivijim, ne brinite,...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.