Kćerka Šona Pena: Šarliz je zakon!

Izvor: Lepota i zdravlje, 31.Okt.2014, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kćerka Šona Pena: Šarliz je zakon!

Istorija ljubavnih veza slavnog glumca vrlo je zanimljiva jer se Šon Pen zabavljao sa brojnim snažnim, prelepim ženama, a dvaput se i ženio – s kraljicom popa Madonom i Robin Rajt, s kojom je dobio ćerku Dilan.

Trenutno je u vezi sa slavnom glumicom Šarliz Teron, a njihovu vezu odobrava i njegova kćerka.

“Ona je fantastična. Jedina je žena, osim moje mame, koja može da natera tatu da ućuti. To je je*** izazov i zato mislim da je ona žena zmaj”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << prokomentarisala je Dilan tatinu novu devojku.

“Mesecima su radili u Južnoj Africi tako da ih nisam previše viđala. Ona je zakon i odličan su par. Dok god je moj tata srećan i ja sam srećna zbog njih”, dodala je.

Dilan Pen

Mnogi su primetili da je slavni glumac potpuno nov čovek otkad je sa Šarliz, a čini se da im je veza svakim danom sve snažnija.

Autor: Life Content

Foto:

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.