Kako spremiti bukovače da budu kao iz restorana

Izvor: B92, 21.Okt.2021, 09:40

Kako spremiti bukovače da budu kao iz restorana

Ovako ćete najlakše spremiti bukovače.

Sastojci:

250 g bukovača

1/2 praziluka

1 veća paprika sveža

2 čena belog luka

peršunov list

so, biber, maslinovo ulje

1 crni luk

Priprema:

Na ulju propržiti na kolutove isečen praziluk. Kad se malo uprži dodati crni luk i njega malo upržiti a onda ubaciti i papriku sečenu na kockice. Na kraju dodati oprane i očišćene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bukovače. Dinstati na tihoj vatri da ispari tečnost. Ako pečurka nije mekana dodati malo vode pa je dinstati da omekša i ispari tečnost. Na kraju ubaciti so, biber, seckan beli luk i peršunov list. Servirajte uz krompir ili uz meso.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.