Kako divan tim: Zagledajte se u neobične natpise igrača

Izvor: B92, 21.Apr.2017, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako divan tim: Zagledajte se u neobične natpise "igrača"

Na slici je zapravo par razvedenih roditelja koji su se aktuelnim partnerima zbližili i slikali kao tim iz jednog razloga. Zbog svoje ćerke.

Roditelji četvorogodišnje Majlene, Riki i Klara, razveli su se pre tri godine. Da bi svojoj mezimici omogućili bezbrižno detinjstvo bez trzavica koje nosi razvod, oni sa sadašnjim partnerima čine jednu naizgled i za naše uslove neobičnu "komunu".

Izlaze, druže se, letuju zajedno...

"Mi smo dokaz da takozvano >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koroditeljstvo može da uspe. Nije lako, na početku uvek vrebaju zamke, ali ako posmatrate stvari iz ugla koji je najbolji za dete nema šanse da ne uspete", rekla je devojčicina maćeha Emili koja je i podelila na svoj Facebook profili slika "timskih igrača".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.