Kako da zauvek ostane zaljubljen u vas?

Izvor: NaDlanu.com, 13.Jan.2014, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da zauvek ostane zaljubljen u vas?

Zaljubiti se i navesti nekoga da vas voli onoliko koliko i vi njega volite je veoma teško, ali ne i nemoguće. Moraćete da uložite dosta truda kako bi partner bio zauvek zaljubljen u vas. Evo i na koje načine to možete i da postignete.

1. Izađite iz kolotečine Ukoliko ste dugo sa dečkom, sigurno ste upali u neku vrstu kolotečine, naročito ako živite zajedno. Morate da izađete iz te kolotečine kako biste mu uvek bili interesantni. 2. Stalno menjajte nešto kod sebe Menjajte >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kod sebe neke stvari tako da partner stekne utisak da vas i ne poznaje u potpunosti. Tako će stalno otkrivati neke nove stvari o vama. 3. Navedite ga da vas poštuje Ponašajte se tako da vas partner automatski poštuje. Kada u vezi postoji poštovanje, postoji i ljubav. 4. Poštujte i vi njega Kada partner zna da ga poštujete, volite i da mu verujete, uzvratiće vam ta osećanja. 5. Održavajte mu interesovanje Ne dozvolite da mu bude dosadno sa vama. Zajedno radite stvari koje vas interesuju, a koje su zanimljive. Parovi koji zajedno rade svašta, ostaju zajedno. 6. Pružite mu prostor Iako ga volite i želite da vas on zauvek voli, morate da znate kada treba da se povučete i svom partneru pružite malo prostora. On će to veoma ceniti. Izvor: Super ženaFoto: Morguefile

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.