Kako da vam noge izgledaju duže i vitkije?

Izvor: Savršena.com, 08.Mar.2017, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da vam noge izgledaju duže i vitkije?

 
Isprobajte ove modne trikove koji će vizuelno izdužiti vaše noge.
1. Izbegavajte cipele sa kaišićem oko gležnja Iako ovaj model cipela stabilniji i savršeno pristaje uz uske suknje i haljine, kaišići ipak vizuelno skraćuju vaše noge. Ako ne želite da izgledaju kraće nego što jesu nosite štikle u bež boji, koja je uvek aktuelna, kao i platforme koje naglašavaju vaše gležnjeve, a samim tim i dužinu nogu.
2. Nosite pantalone ili helanke u boji cipela Pantalone >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << koje su iste boje kao i cipele vizuelno će izdužiti nogu, jer zbog istih boja prelaz između cipela pantalona nije toliko uočljiv.
Ukoliko ste propustili: Kako koja obuća menja izgled zadnjice?
3. Mini suknje i vruće pantalone s visokim strukom Kratke stvari najbolje vizuelno produžavaju noge. Zato slobodno češće nosite mini suknje o šortseve, ali vodite računa da ne bude previše kratko i deluje neukusno. Ako odaberete neki od modela sa dubokim strukom nećete nikako pogrešiti, jer će za razliku od odeće sa plitkim strukom celo telo vizuelno izdužiti i suziti figuru. Pritom, ovi modeli su sada itekako aktuelni. Osim toga, vitkost i dužinu nogu naglasite pufnastim, balon suknjicama ili suknjicama u slojevima, a izbegavajte previše pripijene modele.
4. Cipele sa špicom Cipele sa špicom vizuelno produžuju stopala, ali i kompletne noge, tako da slobodno uložite u neki dobar par ovakve obuće.

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.