Kako da podignete kosu i izgledate lepo na 40 stepeni

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Jul.2023, 17:02

Kako da podignete kosu i izgledate lepo na 40 stepeni

Kako da podignete kosu u vrelim letnji danima i izgledate zanosno? Predstavaljamo vam praktične i prelepe frizure za leto. U leto, duga kosa može da nas izludi, naročito ako teško podnosimo visoke temperature.  Kada je puštena, toplota se oseća mnogo jače. Zato tragamo za idejama kako da podignemo kosu u neku jednostavnu, ali lepu frizuru. Običan rep deluje dosadno, kao i punđa, koja se, štaviše, često raspada tokom dana. Preporučujemo najbolje frizure za vruće letnje dane. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << da podignete kosu: Spas u vrelim danima Francuske pletenice Njihovo tkanje je prilično jednostavno – tehnologija je ista kao kod običnih pletenica. Jedina razlika je u tome što tokom pletenja morate staviti pramenove ne na vrh, već jedan ispod drugog. Možda neće uspeti prvi put, ali ne brinite, potrebno je samo malo veštine i voila, vaša kosa je prelepo ispletena! Visoka punđa Jednostavne punđe na dugoj kosi se raspadaju i prilično brzo gube oblik. Ali uz pomoć “krofna” sunđera možete napraviti i urednu i elegantnu verziju punđe. Najpre vežite kosu u čvrst rep i provucite ga kroz krofnu. Rasporedite dužinu kose preko sunđera i zavežite elastičnom trakom. Preostali pramenovi se mogu pažljivo umotati i pričvrstiti ukosnicama. Dupli rep Ova frizura će izgledati spektakularnije na talasastoj kosi, pa ako je vaša kosa prirodno ravna, nemojte biti previše lenji da uvrnete krajeve. Zatim morate horizontalno podeliti kosu na dva dela. Prvo, vežite gornji rep: imajte na umu da ne bi trebalo da se nalazi visoko, bolje je pustiti da bude bliže potiljku. Donji deo prebacite preko gornjeg i vežite rep. Glavna stvar je da rastojanje između dva repa bude malo. Tako će kosa izgledati bujnije. Frizure s maramom Marama će svaku frizuru učiniti zanimljivom. Možete sakupiti kosu, vezati maramu i izvući nekoliko paramenova sa strane. Grčka frizura Uprkos vizuelnoj složenosti, u stvari, napraviti grčku frizuru uopšte nije teško. Da biste to uradili, možete uzeti čak i zavoj, iako je bolje, naravno, da preferirate posebnu traku za kosu. Ako koristite traku za kosu, povucite kosu iza ušiju i pričvrstite krajeve gumicom. Uzmite traku i, počevši od krajeva, omotajte pramen po pramen oko nje. Čime prati kosu da bi se ona manje mastila?   Deagreez/gettyimages.co.ukThe post Kako da podignete kosu i izgledate lepo na 40 stepeni appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Kako da podignete kosu i izgledate lepo na 40 stepeni

Izvor: Piplmetar.rs, 28.Jul.2023

Home Kosa Frizure Kako da podignete kosu i izgledate lepo na 40 stepeni Kako da podignete kosu u vrelim letnji danima i izgledate zanosno? Predstavaljamo vam praktične i prelepe frizure za leto.. U leto, duga kosa može da nas izludi, naročito ako teško podnosimo visoke temperature.  Kada je...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.