Kako da imate savršen seks baš svaki put: Da, moguće je

Izvor: B92, 21.Apr.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da imate savršen seks baš svaki put: Da, moguće je

Retko koji par se može pohvaliti idealnim seksom baš svaki put. Zbog toga, postoji nekoliko stvari na kojima bi trebalo da poradite da biste u potpunosti bili zadovoljni svojim seksualnim životom.

Seks terapeutkinja Megan Fleming dala je nekoliko saveta za fantastičan seks, svaki put:

1. Predigra tokom celog dana

Seksi porukice, zajedničko tuširanje samo su neke od stvari koje mogu da dovedu do dobrog provoda u krevetu, ali ih morate praktikovati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tokom celog dana.

2. Isplanirajte vreme za seks

"Neki parovi su danas toliko zauzeti da, ako ne planiraju vreme za seks, neće ga ni imati“, ističe terapeutkinja.

3. Razbijte rutinu

I mala promena može pozitivno uticati na vaš odnos. Ako ste od onih parova koji seks praktikuju noću, onda vodite ljubav ujutru, ako to praktikujete u spavaćoj sobi, zamenite je kupatilom, navodi ona.

4. Pričajte o vašem idealnom seksu

Razgovor je i na ovom polju veoma bitan. Recite partneru kako zamišljate vaš savršeni odnos, do detalja. Verovatno će biti otvoren za to da proba bar deo toga, ali će se isto i on otvoriti i vama ispričati svoje fantazije.

5. Održavajte želju za seksom

Verovatno ćete reći da ste umorni i da od obaveza ne stižete da mislite na sebe, ali nemojte dozvoliti da vas izmorenost košta seksa. Vođenje ljubavi je pravi način da negativnu energiju izbacite iz sebe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.