Kakav je uticaj prljavog suđa na vezu?

Izvor: NaDlanu.com, 19.Sep.2012, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav je uticaj prljavog suđa na vezu?

Kućni poslovi nikome nisu preterano zabavni, posebno ako moramo da ih sami obavljamo, što je neretka pojava ukoliko nam je partner prava lenština.

Ostavljanje prljavih stvari po celoj kući, čaša na stolu i tanjira u sudoperi, uzrok su barem tri svađe mesečno, a ukoliko se ovakva situacija stalno ponavlja, nakon devet meseci otprilike dolazi do ozbiljnih problema koji u kombinaciji s ostalim nesuglasicama nakupljenim tokom vremena mogu da rezultiraju i raskidom.Istraživanje je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pokazalo kako je čak 59 odsto ispitanika otkrilo kako im je izuzetno teško da održavaju vezu stabilnom ako se partner prema kućnim poslovima odnosi indiferentno i ne želi da učestvjuje u vođenju domaćinstva, piše "Dnevnik.hr"."Postoje mnogi drugi problemi koji mogu da uzrokuju raspad braka, kao što su brige oko finansija ili emotivno udaljavanje, pa se svade oko pranja sudova ili spremanja kuće čine pomalo besmislenim. Ali, ako su one svakodnevne upravo to na kraju ljude dovede do ivice, pa osim kućnih poslova uvide da u njihovom braku postoje i drugi problemi. Iako se možda čini neromantično, podela poslova može da vas spasi od raskida/razvoda", ističe Lindzi Tejlor, menadžerka firme koja je sprovela ovo istraživanje.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.