Kad se mladoženja više obraduje biciklu nego mladoj

Izvor: NaDlanu.com, 24.Jan.2012, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad se mladoženja više obraduje biciklu nego mladoj

Roki i Elvedina Selimović vereni su kada su imali po devet godina, a venčali su se kad su imali 12 i bili su verovatno najmlađi bračni par u Crnoj Gori, toliko mladi da se Roki više obradovao biciklu nego mladoj.

Sada imaju po 19 godina i troje dece, a planiraju još šestoro.I u romskoj populaciji gde se po pravilu bračna veza sklapa u mladosti, oni su u brak ušli dosta mlađi od drugih, pišu podgoričke Vjesti. - Kada sma vidio mladu ne znam šta sam pomislio. Prvo sam se malo >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << bunio. Kupili su mi biciklo i njemu sam se više obradovao - priseća se Roki svoje svadbene žurke.Fehima Selimović, Rokijeva mama smatra da devojke trebaju što mlađe da se udaju. -Ako cura ima 21 godinu tu đevojke nema. Stara - tvrdi Fehima.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.