KLOPKA ZA ŽENE: Saznajte kako vas frajer proverava

Izvor: JavneVesti.com, 25.Apr.2014, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLOPKA ZA ŽENE: Saznajte kako vas frajer proverava

Katkad muškarci znaju zaista da budu iritantni i da imaju grozne izjave i reakcije. Ali ne nasedajte, jer velika je verovatnoća da je reč o njegovoj zasedi

 
Nisu samo žene te koje zbog svojih emocija i ljubomore testiraju suprotan pol. I muškarci umeju to da rade svojim partnerkama. Nekada to rade da bi izazvali ljubomoru, nekada da bi vas proverili, a katkad i da bi vas namerno iznervirali, jer većina njih priznaje da su im njihove partnerke mnogo slatke kada su ljute.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << />  
Proverite koja su to najčešća četiri trika kojima se muškarci služe.
SEĆA SE BIVŠIH
 
Da li vam, onako slučajno, nekad pomene svoju bivšu devojku i njen odnos sa njegovim roditeljima? Ako jeste, sasvim je jasno da on samo testira vašu ljubomoru, ali vam ujedno i stavlja do znanja koliko mu je bitna porodica.
 
ISPITUJE VAŠU LJUBAZNOST
 
Muškarci žele da vide koliko ste strpljive i ljubazne, a to je najlakše proveriti kada odete zajedno na ručak. U takvim situacijama budite ljubazni prema svima jer ćete sigurno biti na ispitu.
 
STALNO VAS ISPITUJE O POSLU
 
Uopšte nije za čuđenje ako vas stalno zapitkuje kako vam je bilo na poslu i da li imate nekih problema sa kolegama ili šefovima. Na taj način muškarci ispituju da li ste svađalica i da li imate problem sa autoritetom.
 
PREDLAŽE VAM NEŠTO NEOBIČNO
 
Ako želi da idete na neko čudno mesto, kao što je planinarenje ili da skačete sa bandži džampa, samo želi da proveri koliki je vaš avanturistički duh i da li ste raspoložni za nova iskustva.

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.