KARDAŠIANKA IMA NOVOG DEČKA: Neće vam se dopasti kada vidite ko je u pitanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 19:06

KARDAŠIANKA IMA NOVOG DEČKA: Neće vam se dopasti kada vidite ko je u pitanju

Navodno su viđeni zajedno u bazenu u dvorištu vile. 

Starleta Kortni Kardašian u vezi je sa 45-godišnjim američkim muzičarem Trejvisom Barkerom. Dugogodišnje prijateljstvo prešlo je u romansu, izjavio je neimenovani izvor za ET.

- Kortni i Travis imali su platonsku ljubav godinama, bili su porodični prijatelji jako dugo, ali nedavno se dogodila iskra među njima i prešla je u vezu - rekao je.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Žive u istom kvartu i stvari su zaita jednostavne između njih, jer se poznaju jako dugo. Njena deca i njegova deca super se slažu, što je veliki plus za oboje - dodao je izvor.

Nagađanja oko nove romanse u svetu svetski poznatih zvezda počela su preko vikenda, nakon što se 41-godišnja Kortni i 45-godišnji Trejvis pojavili zajedno na odmoru kod Kris Džener u kalifornijskom Palm Springsu. Navodno su viđeni zajedno u bazenu u dvorištu vile.

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.