KAKVA TRANSFORMACIJA: Pevačica izgubila čak 45 KILA, a sad ima OVAJ problem! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 07:13

KAKVA TRANSFORMACIJA: Pevačica izgubila čak 45 KILA, a sad ima OVAJ problem! (FOTO)

Nije izlazila iz kuće, jer je bila u depresiji.

Šanel Hejz je engleska televizijska ličnost, koja je sa samo 19 godina učestvovala u rijalitiju "Veliki Brat" 2007. godine.

U međuvremenu, Šanel (33) je postala model, pevačica i poslovna žena, ali je razvila problem sa hranom i postala gojazna.

Kada je došla do brojke od 107 kilograma, imala je operaciju smanjenja želuca i u potpunosti promenila svoj život.

Šanel priznaje da je pre toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko godinu dana imala neku vrstu depresije, s obzirom na to da nije želela da izlazi iz kuće.

- Bilo je užasno. Nisam htela nikoga da vidim ili da pričam s ljudima. Nisam čak htela ni da izlazim iz kuće ili idem negde - bila sam kao pustinjak u mojoj kući. Ni sa kim nisam pričala tokom godinu dana. Bukvalno nisam nikoga videla i definitivno nisam imala ljubavni život. Nisam ni imala život. Nisam podnosila bilo šta da radim. Svaki put kad sam imala poslovnu ponudu, jednostavno bih je odbijala, što je i te kako uticalo na mene i finansijski - izjavila je Šanel jednom prilikom.

A post shared by Chanelle Hayes (@chanellejhayes)

Međutim, operacija nije došla bez određenih "posledica":

- Nakon što sam godinama mrzela svoje telo jer je bilo preveliko, sada je toliko malo da moja koža izgleda vrećasto i opušteno. - napisala je Šanel, uz svoju fotografiju.

A post shared by Chanelle Hayes (@chanellejhayes)

Ona je na društvenoj mreži Instagram nedavno objavila nekoliko fotografija, na kojima je pokazala svoj napredak. Šanel je pozirala držeći u rukama trenerku koju je nosila na dan operacije. Danas bukvalno može cela da stane u jednu nogavicu, što je i demonstrirala.

Evo kako danas izgleda:

A post shared by Chanelle Hayes (@chanellejhayes)

Pogledajte još njenih fotografija u galeriji:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.