KADA GLAVA PUCA: Napravite sami PRIRODNO sredstvo koje ublažava GLAVOBOLJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2018, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KADA GLAVA PUCA: Napravite sami PRIRODNO sredstvo koje ublažava GLAVOBOLJU!

Ima leka.

Mali broj ljudi može da se pohvali da nikada nije imalo glavobolju, a oni koji je imaju znaju ako to mučno može da bude. Za glavobolju izazvanu stresom zagovornici narodne medicine nude prirodni lek u vidu balzama.

ŠAĆIRIJEVA PROVOKACIJA NIJE USPELA: Mitrović u samo dve rečenice spustio Sajdžiju (FOTO)

Pravi se u kućnim uslovima, nosi u torbi, i čim počnu nagoveštaji glavobolje, treba namazati slepoočnice, a nakon toga se opustiti. Balzam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedino nije preporučljiv za trudnice i malu decu. Inače je potpuno prirodan proizvod, bez ikakvih aditiva koji bi mogli da štete.

NEĆETE VEROVATI: Evo gde treba držati SOK da bi bio ZDRAVIJI

Preparat treba baciti samo ukoliko počne čudno da miriše ili užegne. Ako se pokaže delotvornim, napravite novi.

Kašičica pčelinjeg voska, 5 kašičica slatkog ulja badema, 18 kapi eteričnog ulja nane, 7 kapi eteričnog ulja bosiljka, 5 kapi eteričnog ulja eukaliptusa.

UKUSNA I LEKOVITA: Hrani organizam VITAMINIMA - neizbežna u SALATAMA ovog leta

U posudu na pari sipa se ulje i vosak, a zatim meša dok se potpuno ne otopi. Eterična ulja se ukapavaju direktno u tamnu teglicu u kojoj će balzam da stoji, a preko kapi se lagano sipaju otopljeni vosak i ulje. Balzam se zatim promeša čačkalicom i ostavi da nepokriven stoji dok se ne stegne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.