Jubilarna Pal Zileri revija jesen/zima 2011/2012.

Izvor: NC magazin, 13.Sep.2011, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jubilarna Pal Zileri revija jesen/zima 2011/2012.

Sinoć je u prepunom Belexpo centru odrzana trideseta jubilarna Pal Zileri revija, inspirisana kreativnim duhom legendarnog Čikaga tridesetih godina prošlog veka.

Najnovija kolekcija nas vodi kroz proces istraživanja materijala tog vremena koji reprodukuje eleganciju zastupljenu u istorijskim modnim arhivama - uz moderne dodatke i razne tematske izraze.

Sveprisutna vuna kombinuje se sa materijalima “ispranog izgleda”, uz dodatak melanža i tkanog pamuka zarad postizanja efekta trodimenzionalne preciznosti. Odela i sakoi su prepoznatljivi po detaljima, inspirisanim šarama sa kravata, dok se grubi sakoi igraju  materijalima sa dva lica od kašmira i najlona.

Nastavak na NC magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznati muškarci u ulozi manekena (FOTO)

Izvor: S media, 13.Sep.2011

Jubilarna trideseta revija renomirane italijanske robne marke za vrhunsku mušku modu “PAL ZILERI” koja je bila održana sinoć u “Expo centru” na Novom Beogradu, protekla je bolje od očekivanog, ako se uzme u vidu da je događaj imao žestoku konkurenciju u prenosu “meča za infarkt” Novaka...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.