Jelena Rozga priznala: Sad sam najsrećnija, oči sve govore

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 14:21

Jelena Rozga priznala: "Sad sam najsrećnija, oči sve govore"

Jedna od najlepših i najpopularnijih domaćih pevačica priznala je da joj ovih dana sve ide sjajno.

Regionalna muzička zvezda ne govori puno o svom privatnom životu, iako se zna za nekoliko neuspelih ljubavnih veza u kojima je bila. Ipak, kockice su se posložile i pevačica priznaje da se trenutno odlično oseća, kao i da je ispunjena u ljubavi.

"Ljubav je za mene sve. Vidi mi se u očima kada nešto ne funkcioniše. Koliko god se trudila, oči sve govore. Sad sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u najlepšoj i najsrećnijoj fazi života", priznala je, a otkrila i da joj je zdravlje trenutno dobro.

"Štitna žlezda je, hvala Bogu, dobro, nalazi su mi dobri. Svakih mesec dana moram vaditi krv i trenutno sam jako dobro", izjavila je plavokosa lepotica koja godinama već ima problema sa štitnom žlezdom, a ono što je najviše opušta i što joj puni baterije je ispijanje kafe u njenom rodnom Splitu.

"Volim bezbrižno da sedim na Rivi. Ne moram da pričam, ne moram ništa... Samo da je kafa ispred mene i da gledam u more. Tako mogu satima i tako 'punim baterije'", priznala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.