Jednostavne frizure sa šnalom za kosu

Izvor: Lepota i zdravlje, 15.Feb.2024, 20:02

Jednostavne frizure sa šnalom za kosu

Šnale za kosu se vraćaju na velika vrata, kao i mnogi drugi trendovi iz 90-ih. Modne influenserke obožavaju jednostavne frizure sa šnalom za kosu. Od Bele Hadid do Hejli Biber, slavne ličnosti i supermodeli vratili su trend šnale za kosu iz 90-ih, na radost mnogih žena širom sveta. Zahvaljujući šnalama za kosu, možete napraviti super frizuru za samo par minuta. Ako vam fali inspiracije, nastavite da skrolujete – pronašli smo odlične, jednostavne frizure. Najlepše jednostavne frizure >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << sa šnalom za kosu Polupodignuta kosa   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели ANDREA STEEN (@andreasteen) Ako imate bujnu kosu, možda šnala neće moći da je drži na okupu. Ali možete da podignete samo gornji deo. I za pet sekundi kreiraćete prelepu, ženstvenu frizuru za sve prilike. Frizura sa izvučenim pramenovima   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge) Ako imate slojeve koji uokviruju lice, pokažite ih tako što ćete osloboditi nekoliko pramenova i sakupiti ih šnalom za kosu. Lagana punđa   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Lindsey Holland (@lindseyholland_) Šnala za kosu može izgledati šik i uglađeno. Upotrebite serum za kosu da dodate sjaj ovoj opuštenoj punđi. Spuštena punđa   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели NNENNA (@nnennaechem) Još jedna jednostavna, opuštena, ženstvena i moderna frizura za koju će vam trebati samo šnala za kosu. Retro frizura iz 90-ih   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Marina Torres (@marina_torres) Ovu frizuru su svi nosili devedesetih. O tome svedoče serije i filmovi iz tog perioda. Mnoge žene su joj ostale verne sve do danas jer o njoj i ne razmišljaju kao o specijalnoj frizuri. Ali dočekali smo da ova frizura postane opet poželjna i za svakodnevne prilike. Frizura sa zavesa šiškama   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Chloe Miles (@chloehelenmiles) Frizura sa zavesa šiškama i šnalom za kosu je još jedna frizura koju obožavamo. Jednostavna je, šik i moderna. Jedino što će vam trebati je velika okrugla četka kojom ćete stilizovati šiške. Ako imate talasastu kosu   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели JILLIAN! FOISIE! (@trecholopis) Ako imate talasastu kosu, onda ovu frizuru možete da napravite za dve sekunde. A ako imate ravnu kosu, morate najpre da je uvijete ili dok je još vlažna naesete penu za stilizovanje i izgužvate je rukama. Kada sakupite gornji deo kose malom šnalom, naprskajte kosu lakom. Hazal Ak/gettyimages.comThe post Jednostavne frizure sa šnalom za kosu appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Jednostavne frizure sa šnalom za kosu

Izvor: Piplmetar.rs, 15.Feb.2024

Šnale za kosu se vraćaju na velika vrata, kao i mnogi drugi trendovi iz 90-ih. Modne influenserke obožavaju jednostavne frizure sa šnalom za kosu.. Od Bele Hadid do Hejli Biber, slavne ličnosti i supermodeli vratili su trend šnale za kosu iz 90-ih, na radost mnogih žena širom sveta. Zahvaljujući...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.