Izmišljena nova poza za eksplozivan vrhunac: Da li ćete je probati?

Izvor: B92, 16.Feb.2018, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmišljena nova poza za eksplozivan vrhunac: Da li ćete je probati?

Iako je dosta opasna, ova poza pruža pravu zabavu i orgazam koji ćete dugo pamtiti...

Ako ste primetili da je strast između vas i partnera malo utahnila, ili samo želite da dodatno da je začinite, savetujemo da se okrenete eksperimentisanju novih poza.

Kao jednu od ideja, otkrivamo vam seks pozu pod nazivom "opasna intimnost" za koju će vam trebati malo više razgibavanja, ali i pažnje pri izvođenju.Ovo se posebno odnosi na muškarce koji se pri erekciji može >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povrediti.

Kako da izvedete ovu pozu?

Muškarac treba da sedne i ispruži noge napred, dok su mu leđa blago savijena. Žena seda na penisu svog partnera, nogama ga obgrli i spušta glavu između njegovih nogu.

Zadatak muškarca je da savija kolena i savija se u donjem delu leđa. Potom se naginje prema napred i igra se grudima partnerke.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izmišljena nova poza za eksplozivan vrhunac

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Feb.2018

Iako je dosta opasna, ova poza pruža pravu zabavu i orgazam koji ćete dugo pamtiti....Ako ste primetili da je strast između vas i partnera malo utahnila, ili samo želite da dodatno da je začinite, savejtujemo da se okrenete eksperimentisanju novih poza...Kao jednu od ideja, otkrivamo vam seks-pozu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.