Imaš pirsing? Evo šta on govori o tvom karakteru!

Izvor: Savršena.com, 23.Jul.2018, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imaš pirsing? Evo šta on govori o tvom karakteru!

(foto: Pinterest) Pirsinge i minđuše obično biramo po tome šta smatramo šta će lepo izgledati na nama ili kako bismo istakli svoje najlepše delove lica i tela. 
Međutim, urednici CollageHumora smatraju drugačije, pa evo pročitajte sami šta kažu da poručujete svakim od njih.
P.S. Zapamtite da su njihovi komentari krajnje sarkastični, pa se potrudite da vas samo nasmeju i ništa više od toga.
Obrva – Ne plašim se ničega. I ne postoji stvar koju ne bih >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << smeo da uradim samo ako se zainatim. Usna – Bila sam pijana kad sam odlučila da ovo uradim, a sad mi žao da skinem kad sam već dala tolike pare. Pirsinzi na oba kraja usne – Bila sam drogirana, kad sam odlučila da ovo uradim, a sad mi žao da skinem kad sam već dala tolike pare. Minđuše u oba uveta – Uradila sam to jer svi to rade, pa da ne bude kao da samo ja neću, ali ni to ne bih da mi roditelji nisu probušili kao detetu. Levo uvo – Gej sam, ali je to najstrejt mesto koje mogu da probušim, a da ne ispadnem sumnjiv. Bradavica – Ja sam najotkačenija cica koju ćeš ikada sresti u svom životu. Jezik – Briga me što mi metal lupa o zube, kao i šta moj tata misli o tome. Pupak – Mislim da je sasvim normalno da na razgovor za posao odem u majici u kojoj će se taj pirsing videti. Monroe pirsing, tj. pirsing iznad usne – Ako možeš da me podneseš u mom najgorem izdanju, onda me zaslužuješ i sa mojim Marilyn Monroe pirsingom. Septum – Ja sam ili trendseter ili bik ili bik koji je trendseter. Ja sam divljala od crvene boje mnogo pre nego što ste sve vi počele da nosite crveni karmin. Izvor: HumorCollage

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.