Ima 61 godinu, troje dece i izgleda ovako

Izvor: B92, 25.Mar.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima 61 godinu, troje dece i izgleda ovako

Ona je sigurno jedna od dama kojoj se svi dive...

Bivša manekenka Kristi Brinkli privlači pažnju gde god da se pojavi najviše zbog činjenice da je ušla u sedmu deceniju života, a izgleda ovako mladoliko.

Jeste da joj je ceo život posao bio da izgleda dobro, ali u njenom slučaju izgleda da je prste umešala genetika, ali i striktna i pažljiva nega.

Kristi se pojavila na jednom događaju u Njujorku noseći prelepu belu haljinu u kombinaciji sa modernim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mantilom i bež sandalama.

Mnogima je teško da poveruju da ova žena ima šesdeset i jednu godinu i da je majka troje dece.

Uvek nasmejana i vesela Kristi je dokazala kako je za godine važno i unutrašnje stanje duha pa je svoju veselu prirodu, koja doprinosi da ova žena izgleda ovako mladoliko, pokazala jednim videom.

Lepa manekenka je pre nekoliko dana otkrila kako je za njen mladolik izgled zaslužan i veganski način ishrane koji sprovodi još od svoje trinaeset godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.