Ijan Somerhalder i Niki Rid stali na ludi kamen

Izvor: Lepota i zdravlje, 27.Apr.2015, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ijan Somerhalder i Niki Rid stali na ludi kamen

Glumci koji su se proslavili ulogama vampira u seriji, odnosno filmu, krunisali su svoju vezu brakom. Foto: Splash Niki Rid i Ijan Somerhalder venčali su se juče u Santa Moniki. Detalji sa venčanja nisu poznati, ali se zna da su sudbonosno da izgovorili u sumrak, baš kako i priliči likovima koje tumače. Takođe je poznato da je Rozalin iz “Sumrak sage” imala duge rukave, a Ijan belo odelo. Sledećeg jutra ovaj par je objavio status: “Najlepše jutro ikada”. Verili su se u januaru ove godine, posle šest meseci zabavljanja. Niki iza sebe ima jedan brak sa muzičarem Polom Mekdonaldom, a Ijan je bio veren sa Ninom Dobrev.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Ovako je Nina Dobrev reagovala na venčanje Ijana i Niki

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Apr.2015, 15:33

Poznati glumci Ijan Somerhalder i Niki Rid ovog vikenda izgovorili su sudbonosno Da, a na društvenim mrežama pojavilo se mnogo čestitki upućenih mladom paru. Međutim, nas interesuje kako je reagovala njegova bivša, Nina Dobrev? Foto: Splash Pre dva dana glumci su stali na ludi kamen, a Ijanova...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.