Idelana slastica za djevojačke zabave

Izvor: Naša Svadba, 08.Sep.2014, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Idelana slastica za djevojačke zabave

Znamo, za djevojačku zabavu želite vino, šampanjac i majice za djeveruše na kojima će pisati hashtag vaše skorašnje svadbe.
Ali, bilo bi lijepo da iznenadite cure, točnije svoju kumu i djeveruuše s nečim slatkim s obzirom koliko truda i vremena su uložile u provedbu vaših planova za vaš poseban dan.
Stoga odvojite sat vremena, zasučite rukove i kuhinji napravite preslatke cupkackese s jestivim haljinicama. Napravite ih nekoliko u boji vjenčanice i obavezno barem po jedan za svaku djeverujušu u bojama njihovih haljina.

Kad se malo pomučite da ih savršeno oblikujete, uzmite i jedan kalupić u obliku srca te nakon što te ispečete uzmite jestive boje i napišite njihova imena, dajte im do znanja da ih...

Nastavak na Naša Svadba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Naša Svadba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Naša Svadba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.