ISKRENO: Rasta otkrio JEDINU stvar koju ODBIJA da radi za Taru

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2017, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISKRENO: Rasta otkrio JEDINU stvar koju ODBIJA da radi za Taru

"To je bio moj jedini uslov"

Reper Stefan Đurić Rasta je 3. avgusta postao otac devojčice Tare, a u emisiji "Premijera" podelio je svoje prve utiske kao novopečeni otac.

- Prosto sam iznenađen kako smo se Ana i ja snašli u svemu tome, s obzirom da smo prvi put stavljeni pred svršen čin, pogotovo kad beba dođe kući. Kad ostanemo sami sa bebom, šta sad? Jako smo brzo našli odgovore na to i sve je prirodno krenulo, hvala Bogu - rekao je Rasta.

A post >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shared by STEFAN (@stefanrasta) on May 25, 2017 at 2:15pm PDT

Za svoju suprugu, pevačicu Anu Nikolić, imao je samo reči hvale.

- Ana je stvarno... Ne znam kako uspeva posle toliko meseci nespavanja da bude super. Ona se stvarno totalno posvetila tome i super joj stoji. Njeno ophođenje prema bebi... Postao sam ponovo zaljubljen kad sam video sve to - priznao je Rasta.

Iako za sada ravnopravno učestvuje u obavezama oko Tare, priznaje da postoji jedna aktivnost koja bi mu teško pala.

- Nije da sam rekao da neću da menjam pelene, rekao sam da mi to nije jedna od omiljenih aktivnosti. Prihvatio sam da radim sve ostale stvari koje možda čak i nisu prirodne, to je bio moj jedini uslov - iskren je bio Rasta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.