IMATE PROBLEM SA ČIŠĆENJEM? Evo KAKO da napravite savršen RASTVOR za FUGE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2018, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMATE PROBLEM SA ČIŠĆENJEM? Evo KAKO da napravite savršen RASTVOR za FUGE!

Prestanice da se mučite!

Usled vlage, pare i promene temperature, zid na kome su postavljene keramičke pločice u kupatilu izložen je oštećenjima. Već posle nekoliko godina fuge dobijaju drugu boju. Kako ih očistiti?

VIŠE NIJE TAJNA: Zorannah otkrila KAKO obrađuje svoje FOTKE na Instagramu!

PROGONIĆE VAS NOVAC: Uradite OVIH pet STVARI i privućićete OBILJE o kojem niste ni sanjali!

Prema rečima keramičara Nikole Đurića, da ne biste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kupovala skupa hemijska sredstva, možete u kućnoj radinosti da napravite kvalitetan deterdžent.

- U kupatilu je prisutna vlaga, a u kuhinji isparenja. Masa za fugovanje od kondenzacije i isparenja može da požuti, savetuje Đurić.

Za deterdžent za čišćenje fuga potrebni su sedam šoljica vode, pola šolje sode bikarbone, trećina šolje soka od limuna i četvrtina šolje vinskog sirćeta.

Želiš da nosiš teksas šorc? Onda to radi u stilu Bijonse! (FOTO)

DEVOJKE SA STILOM SU IH BACILE: 5 odevnih komada kojima NIJE mesto u vašem garderoberu!

Sačekajte nekoliko sati da se rastvor homogenizuje. Sunđerom ili krpom utrljajte rastvor po linijama fuge dok se ne očiste.

Kako da pločice ostanu što duže čiste? Nanesite preko pločica i fuga sloj voska za automobile. Na taj način ćete sprečiti da se prljavština lepi za njih.

BACATE HRANU? SAVET svetski poznatog KUVARA može da PRODUŽI rok trajanja vaših NAMIRNICA!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.