Hejli Biber podelila SREĆNE VESTI - Čestitke PLJUŠTE na sve strane

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 19:00

Hejli Biber podelila SREĆNE VESTI - Čestitke PLJUŠTE na sve strane

Pevač Džastin Biber postaje otac.

Manekenka Hejli Biber, mnogima poznata i po svom devojačkom prezimenu Boldvin, trenutno je jedna od najpoznatijih i najplaćenijih žena u ovom poslu, te beleži saradnje sa najpoznatijim svetskim modnim brendovima.

Godine 2018. manekenka se udala za interplanetarno poznatog pevača Džastina Bibera, a njihova ljubav od samog starta je na meti njegovih fanova. Podsetimo se, Džastin je na početku svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << karijere bio u vezi sa pevačicom Selenom Gomez, a njihovi obožavatelji ni dan - danas ne mogu da prebole ovaj raskid. Čak su pokretali razne teorije zavere u kojima su pronalazili dokaze kako Biber još uvek ludo voli Selenu, a kako je Hejli oponaša godinama.

U poslednje vreme, internetom kruže spekulacije da je brak ove dve zvezde u krizi, te su pred razvodom. Javnost se još više uzdrmala nakon objave Hejlinog oca, glumca Stivena Boldvina.

- Hrišćani, molim vas, kada mislite na Džastina i Hejli, odvojite trenutak i uputite malu molitvu za njih kako bi imali mudrost, zaštitu i približili se Gospodu -  poručio je glumac Stiven Boldvin.

Međutim, izgleda da su njegove reči bile usmerene na totalno drugu stranu. Ova manekenka nedavno je u donjem vešu, pozirala za poznati brend "Viktoria's Sikret". Ono što je privuklo pažnju mnogih jeste njena figura. Hejli svakako i dalje ima izvajanu liniju na koju smo navikli, ali njen stomak deluje drugačije. Izgleda kao da je u drugom stanju. Set objavljenih fotografija pokrenuo je lavinu komentara.

Ako je suditi po reakcijama na društvenim mrežama, ovaj brak ne bi trebalo da prolazi kroz krizu nego se priprema za veliki životni  korak.

Pogledajte fotografije Hejli Biber.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.