Greške koje prave prevarene žene

Izvor: B92, 05.Avg.2014, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Greške koje prave prevarene žene

Ko jednom prevari, opet će. Ponekad, bez obzira šta radite možete biti prevarene i ne postoji ništa što je to moglo da spreči. Na vama je da odlučite šta i kako dalje, a mi vam donosimo nekoliko grešaka koje prave prevarene žene, a ne bi trebalo.

1. Istraga Jedna od najčešćih grešaka koje prave prevarene žene jeste to što počnu da istražuju svaku sitincu koju vide ili čuju nakon toga. Iako je ponekad prirodno biti sumnjičav postoje trenuci kada jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grešite i optužujete partnera za nešto što nije uradio. Ako želite da nastavite da ga optužuješ onda nađite prave i konkretne dokaze i činjenice za to. 2. Krivica

Najlakše je okriviti drugu ženu, ali setite se da je za prevaru potrebno dvoje i da je on itekako mogao da bira, pre nego što je išta uradio.

3. Menjate sebe

Ono što svakako treba izbegavati, jeste da menjate sebe samo kako biste ga zadržali. Ako mislite da ste vi krivi za njegove postupke razmislite još jednom. "Ako vas je on prevario, to nije odraz vaše vrednosti, već činjenice da je on nesposoban da održi zdrav odnos", otkriva Kejt Davn za All Women's talk.

4. Menjate njega

Morate jasno da znate da mnogo grešite jer da bi se osoba promenila to mora i sama da želi.

5. Izvinjenja

Kada su prevarene, neke žene imaju tendenciju da oproste partneru, verujući kako je to bilo samo jednom, zbog određenih okolnosti i da se neće ponoviti. Pa pre nego se odlučite da prihvatite ovo objašnjenje, dopustite mu da vam pokaže koliko mu je žao i koliko mu je stalo do vas. Tek tada ste spremni da donesete odluku.

izvor i foto: index; ambro/freedigitalphotos.net

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Greške koje prave prevarene žene

Izvor: Radio 021, 06.Avg.2014, 00:49

Ponekad, bez obzira šta radite možete biti prevarene i ne postoji ništa što je to moglo da spreči. Na vama je da odlučite šta i kako dalje, a mi vam donosimo nekoliko grešaka koje prave prevarene žene, a ne bi trebalo...1. Istraga..Jedna od najčešćih grešaka koje prave prevarene žene jeste...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.