Eucerin DermatoCLEAN 3u1 micelarni fluid za čišćenje lica

Izvor: MrsFoxy.com, 24.Nov.2015, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eucerin DermatoCLEAN 3u1 micelarni fluid za čišćenje lica

Mislim da sam apsolutni pionir u korišćenju Eucerinovog micelarnog fluida. Dobila sam ga davno pre bloga, u decembru 2012. godine, kada se i pojavio na našem tršištu. Od tada, pa do današnjeg dana isprobala sam mnoge micelarne vode, ali Eucerinovoj se konstantno vraćam. 


Proizvođač nam kaže da Eucerin DermatoCLEAN 3u1 micelarni fluid uklanja svu, u vodi rastvorljivu šminku za lice, pogodan je za sve tipove kože, posebno je testiran na osetljivoj koži i pogodan je za >> Pročitaj celu vest na sajtu MrsFoxy.com << osobe koje nose kontaktna sočiva. Temeljno čisti i priprema kožu za nanošenje kreme, poboljšava vlažnost kože, a prvi rezultati vidljivi su već nakon nedelju dana upotrebe. Takođe, deluje na umirivanje kože celog lica.  Pravi 3u1 proizvod!







Skidanje šminke:


Ovaj proizvod je zaista pogodan za skidanje svakodnevnog make up-a, pod uslovom da ne koristite vodootporne proizvode. Za skidanje vodootporne šminke Eucerin savetuje DermatoCLEAN sredstvo za skidanje vodootporne maskare i šminke. Moje iskustvo govori da i sa DermatoCLEAN 3u1 micelarnim fluidom možete skinuti težu šminku sa lica, pa i pojedine vodootporne senke, ruževe, ali će vam biti potrebna veća količina preparata, nekoliko tupfera i malo strpljenja. Da biste skinuli vodootporni karmin, neophodno je da tupfer namočen rastvorom držite minut do dva na usnama. Ide malo teže, ali provereno temeljno skida vodootporni ruž. Što se svakodnevnog make up-a tiče, puder skida u nekoliko poteza, temeljno čisti pore i apsolutno ni trunčica nečistoće ne ostaje na licu. Isto važi za senke, maskare, lajnere - skida ih temeljno. Lice ne iritira dodatno, ne stvara osećaj peckanja kao pojedine "jače" micelarne vode koje sam probala. Područje oko očiju meni je najbitnije, pošto, kao što znate, nosim sočiva. Na ovom polju DermatoCLEAN  3u1 se odlično pokazao, u kontaktu sa očima ponaša se kao čista voda! Čak i kada skidam šminku nakon celog dana nošenja sočiva, gledanja u kompjuter, kada su mi kapilari već popucali i oči iziritirane, ne osećam dodatno peckanje i nelagodnost pri korišćenju ovog preparata.









Eucerin DermatoCLEAN 3u1 kao tonik i sredstvo za umirivanje kože:


Dva svojstva ovog proizvoda koje najviše volim! Ujutru i uveče nakon umivanja temeljno čistim kožu tupferom i nanosim kremu. Nakon skidanja šminke micelarnom, ja obavezno moram da se umijem, to je prosto "nešto u mojoj glavi". Znam da za tim nema potrebe, ali ja se osećam bolje. Nanošenje kreme posle umivanja i micelarne je sušta suprotnost pređašnjoj izjavi, ali ja sam zaista ovaj proizvod tako koristila. Primetila sam da mi je lice mekano, čisto i da bolje upija kremu/serum, ma o kom proizvodu da je reč. Nakon par meseci svakodnevne upotrebe, broj mitesera na nosu značajno se smanjio, što mi govori da ovaj proizvod zaista temeljno čisti kožu i pore, što je i moj subjektivni doživljaj. Poseban osećaj umirivanja kože nisam iskusila, ali znam da blagotovorno deluje na već iziritiranu kožu tako što je dodatno ne iritira. Ukoliko vam je koža nadražena, iziritirana od vetra, hladnoće. sa mestimično suvim delovima koji se perutaju, nakon upotrebe ovog preparata nećete osetiti nijednu nelagodnost, crvenilo se neće pogoršati, suvi delovi neće biti iziritirani i dodatno isušeni.


Zašto mu se stalno vraćam?


Bila bih lažov kada bih rekla da nisam probala efikasniju micelarnu za skidanje šminke. Jesam i ne mogu da lažem. Međutim, efikasniji proizvodi su se u mom slučaju pokazali i kao agresivniji, te sam nakon 2-3 bočice primetila isušivanje kože i morala da prestanem sa upotrebom. Sa Eucerin DermatoCLEAN 3u1 micelarnom doživljaj isušivanja nisam imala. Mogu da ga koristim mesecima bez ikakvih problema, savršeno čisti kožu i ne iritira je. Mogu da ga koristim i kao tonik, kao sredstvo za svakodnevno skidanje šminke, a kada je teža šminka u pitanju, nije mi problem da se malo "pomučim". Uz sve to ima krajnje povoljnu cenu za ovaj tip proizvoda, 3u1 je, a i sasvim solidno dugo traje, oko 3 meseca! Na kraju, volim višenamenske proizvode za čišćenje lica, ne volim tonu bočica na polici, posebno mi je ovaj proizvod nezamenljiv kada negde putujem. Ovo je jedan od proizvoda koji čini deo moje stalne preparativne postavke i kao takvog videli ste ga i videćete ga u mnogim tekstovima na temu potrošenih proizvoda na ovom blogu. 






Sastav: 


Voda, Poloxamer 124, Glyceryl Glucoside, Glicerin, Sodium Hyaluronate, Decyl Glucoside, Arginine HCL, Sodium Cocoamphoacetate, Trisodium EDTA, Sodium Chloride, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol




Zapremina:
200ml




Cena:
od 760 do 900 din, u zavisnosti gde kupujete






Da li ste probale Eucerin DermatoCLEAN 3u1 micelarni fluid za čišćenje i kakva su vaša iskustva?


Koja je vaša omiljena micelarna?






Kiss,
Mrs Fox


Nastavak na MrsFoxy.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MrsFoxy.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MrsFoxy.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.