Efektni lakovi za nokte trend ove jeseni

Izvor: NaDlanu.com, 06.Nov.2013, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Efektni lakovi za nokte trend ove jeseni

Budite in i ove jeseni. Kao i prošle i ove su trend jedinstveni, ali efektni lakovi za nokte. Oživite svoje nokte svežim nijansama i interesantnim kombinacijama boja. Ukoliko se strogo držite određenih boja lakova, isprobajte ove koje vam preporučujemo. Zadovoljstvo je zagarantovano.

Tamnija nijansa plaveIli tzv. kraljevsko plava. Ova boja je dominantna tokom cele godine, pa nije zaobišla ni ovo godišnje doba. U isto vreme neutralna i moćna. Ide uz svaku kombinaciju i definitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << predstavlja pun pogodak ove jeseni na vašim noktima.Tamnija nijansa zeleneVečiti crveni lak za nokteIli smaragdno zelena. Od skoro prihvaćena i popularizovana, veoma ženstvena. Efektna, svakako, ali u kombinaciji sa zlatnom u potpunosti dolazi do izražaja. Ova boja lak za nokte je kao stvorena za provokativni večernji izgled.Crveni tonoviBili, jesu i ostaće trend. Crveni lak za nokte je večan. Crvene nijanse svojom elegancijom i upadljivošću upotpunjuju svaku kombinaciju.Bež nijanseIli boje pudera, kao i sve pastelne nijanse. Za dame koje ne vole da im nokti dolaze do izražaja, ovo je pravi izbor. Svojom neutralnošću, ali i nežnošću upotpuniće odevnu kombinaciju za bilo koje doba dana.Metalik bojeOve jeseni metalik boje lakova za nokte su u prvom planu. Možda vam se na prvi pogled i ne čini kao dobra ideja? Zamislite metalik zlatna boja uz kombinaciju sa crnim mat lakom za nokte. Obara sa nogu. Nijanse koje svakako dolaze u obzir kada je u pitanju metalik su nijanse sive, kao i srebrna. Ukoliko niste probali do sada, svaka mala promena je dobro došla, a vaši nokti će sigurno biti primećeni.Ukoliko imate viška vremena, poigrajte se sa ovim nijansama. Bićete u trendu bez mnogo muke i para.Izvor: lepotica

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.