Dženifer Lorens: Slava mi je donela samo noćne more

Izvor: B92, 12.Nov.2014, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lorens: Slava mi je donela samo noćne more

Dženifer Lorens je jedna od najpoznatijih mladih holivudskih glumica, ali kaže da joj slava nije donela samo lepe stvari.

Naprotiv, otkako se 2010. godine proslavila ulogom u filmu „Witner Bone“ zvezda kaže da je prebrzo morala da se uhvati u koštac sa slavom koja ju je snašla.

"Stalno imam noćne more da šetam kroz tržni centar, a ljudi počinju da me okružuju i ja prosto nemam gde da pobegnem. Nekada je lakše da pozovem prijatelje da dođu da me pokupe“, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izjavila je.

Ko da je krivi? Dvadesetčetvorogodišnja glumica je nedavno doživela skandal kada su hakeri objavili njene nage fotografije, a čitav indicent je nazvala "seksualnim zločinom“, te priznala da se osećala kao da se njen čitav svet raspao.

Ipak, uprkos velikoj slavi Dženifer priznaje da je i dalje obična devojka koja se našla u svetu poznatih.

"Imala sam normalno detinjstvo, daleko od svega ovoga. Vrlo dobro sam svesna kako treba da izgleda normalan svet, a kolika je cena slave“

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.