Dženifer Lopez priredila mini-striptiz za 12-ti rođendan Aleksove ćerke FOTO

Izvor: B92, 25.Apr.2020, 10:44

Dženifer Lopez priredila mini-striptiz za 12-ti rođendan Aleksove ćerke FOTO

Dženifer Lopez ima 50 godina, ali joj na izgledu zavide i puno mlađe koleginice i žene.

Latino diva redovno ide u teretanu, posebno otkako je u vezi sa verenikom Aleksom Rodrigezom, penzionisanim igračem bejzbola s kojim je još više počela da vodi računa o pravilnoj ishrani i treninzima.

Svesna svog izgleda pevačica voli da pokaže svoje telo, ali proslava 12. rođendana Aleksove ćerke Eme baš i nije prilika za to, pogotovo dok je njena majka u blizini. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Naime, Lopezovoj je očito u jednom trenutku postalo jako vruće, pa je odlučila da skine belu rolku i ostane samo u čipkastom bež grudnjaku. Zatim ga je još malo i popravljala čime je napravila spektakl za okupljene goste. Među njima je bila Aleksova bivša supruga Sintija Skartis s kojom se venčao 2002. godine nakon što su se upoznali u jednoj teretani u Majamiju.

Parima dve ćerke, a starija Nataša rođena je 2004. godine. Iste godine kada je rođena Ela, 2008., Sintija je podnela zahtjev za razvod braka, a kao razlog je navela Aleksove brojne preljube i emocionalnu nedostupnost za nju i decu. Jedna od njegovih tadašnjih ljubavnica navodno je bila i pevačica Madona, ali je ona to demantovala. Ipak, Aleks je do fatalne Dženifer bio na glasu kao veliki zavodnik, a na njega su pale i Kameron Dijaz, Kejt Hadson, Rita Ora i brojne druge slavne dame.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.