Drastično je smršala, a sada joj prete SMRĆU!

Izvor: Savršena.com, 20.Okt.2016, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drastično je smršala, a sada joj prete SMRĆU!

(foto: Instagram)

Plus sajz model Rosie Mercado dospela je prošle godine u žižu javnosti kada je drastično smršala nakon što joj je stjuardesa rekla da mora da kupi dva mesta u avionu zbog svoje težine.
36-godišnjakinja je sa 185 kg, spala na 114 kg nakon nerijatnosti koju je doživela i dok su je na društvenim mrežama hvalili zbog ove transformacije, njen novi izgled se nije dopao svima.
(foto: Instagram)

Majku troje dece iz Las Vegasa napali >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << su ‘aktivisti debljine’ koji joj šalju preteće poruke. Oni kojima njeno mršavljenje smeta su joj poručili da ‘skoči s mosta’ i ubije se, priznala je manekenka za sajt TMZ. “Dobijam preteću poštu. Ne toliko od ostalih modela, već fanova koji me sada mrze”, kaže ona.
“Pretpostavljam da su svi srećni u svojoj koži. Neki vole da budu puniji, neki mršavi. Po meni je to lični izbor i nešto što morate da prihvatite”. Dodaje i se njenim obožavaocima ne dopada što je tako otvorena i iskrena o svojoj dijeti i promenama na telu, kao i tome što se podvrgla liposukciji i uklanjanju viška kože.
“Dijeta je za mene predstavljala promenu načina života i neku vrstu slobode, a ne moju veličinu”, kaže Rosie. “To je za mene bila slobodan izbor, naročito to što sam konačno mogla da se popnem na rolerkoster i zabavim se”.
(foto: Instagram)


Nakon što joj je stjuardesa predložila da kupi dva sedišta u avionu jer je prevelika za jedno, Rosie je krenula na strogu dijetu, počela da vežba i kasnije uradila gastrični bajpas. Iako je sada mnogo srećnija, dodala je i da je zahvalna što je videla kako izgleda život sa 185 kilograma jer je to naučilo mnogo čemu u životu.
Izvor: DailyMail.co.uk  

Nastavak na Savršena.com...






Povezane vesti

SKOČI S MOSTA I UMRI! Plus sajz manekenka smršala 100 kg, ali nije očekivala da će se OVO desiti

Izvor: Kurir, 21.Okt.2016, 15:06

...Rosi Merkado poznata je plus size manekenka i dizajnerka koja se proslavila učešćem u rijalitiju "Curvy Girls" i emisiji "Tabu" Međutim, uprkos slavi koje su joj donele obline, odlučila je da smrša nakon što ju je stjuardesa upozorila da je predebela za sedište kao ida mora da kupi oš jednu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.