Draga, pozajmio sam tvoju pincetu!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Mar.2010, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Draga, pozajmio sam tvoju pincetu!

Sve je veći broj muškaraca koji priznaju da u tajnosti kopaju po kozmetičkim torbicama svojih devojaka i koriste proizvode koje tamo nađu kako bi poboljšali svoj izgled.

Poslednje istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da je trećina muškaraca od preko dve hiljade ispitanih od svoje devojke pozajmilo turpijicu za nokte.

Pinceta je stvar iz ženske kozmetičke torbice koju muškarci najčešće pozajmljuju, a na toj listi našli su se još i krema >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za lice, kao i ostali proizvodi i pomagala za šminkanje.

U top deset proizvoda koje muškarci krišom koriste našli su se još i pegle za kosu, kreme za samotamnjenje, lakovi za nokte, ajlajner i maskara. Dok je trećina ispitanika priznala da u tajnosti koriste ove proizvode, čak 31 odsto žena otkrilo je da je uhvatilo svoje muškarce da koriste njihovu šminku.

Muškarci tako svoje drage godišnje oštete za čak 249 funti koristeći proizvode namenjene ženama u poređenju sa samo 187 funti koje žene potroše koristeći muške proizvode.

"Dok je opšte poznato kako žene uživaju ulepšavajući se kod kuće i tretirajući se proizvodima kao što su parfemi, losioni i šminka, malo njih do sada je bilo svesno činjenice da muškarci takođe žude za tim da izgledaju jednako dobro kao žene", izjavio je Džeki Braun iz jedne osiguravajuće kuće koja je i pokrenula ovo istraživanje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.