Domaći losion za lice: Rešite se PROŠIRENIH PORA, AKNI i MITISERA (RECEPT)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaći losion za lice: Rešite se PROŠIRENIH PORA, AKNI i MITISERA (RECEPT)

Jednostavna priprema.

Predlažemo vam recept domaćeg losiona za lice, za čiju pripremu su potrebna samo 2 prirodna sastojka. Pomoću ovog sredstva, ne samo da ćete ispeglati sitne bore, već ćete se  osloboditi mitisera i bubuljica.

Kombinacija ovih moćnih sastojaka omogućava lečenju akni, izbavlja od crvenila, i čiste pore kože. Osim toga, ovi sastojci su sposobni ukloniti sve mrtve ćelije kože. Jednostavno, probajte da ga koristite, i bićete iznenađene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultatom.

Za pripremu ovog losiona koristićemo kokosovo ulje i nezamenljivu sodu bikarbonu.

Ukratko o korisnim svojstvima svakog od sastojaka:

Kokosovo ulje je jedan najmoćnijih prirodnih sastojaka. Ovo ulje poseduje izuzetno snažna antibakterijska, lekovita i hidratantna svojstva, koja su izuzetno korisna za ishranu i umirenje problematične kože.

Soda bikarbona – odlična alternativa mnogim agresivnim sredstvima za čišćenje. Sem toga, ovaj sastojak je veoma efikasan i koristan u lečenju akni.

Stručnjaci pojašnjavaju da je najrasprostranjeniji uzrok akni PH disbalans. Soda pomaže u uspostavljanju ravnoteže PH vrednosti, i rešava prolem akni.

Biće potrebno: 1 kafena kašika kokosovog ulja i pola kafene kašika sode bikarbone.

Sve što je potrebno je da dobro promešate sastojke u manjem sudu.

Zatim, kružnim pokretima nanesite na očišćeno lice dobijenu smesu. Nakon toga, izmasirajte kožu kružnim pokretima još jednom. Ostavite na 5 minuta i isperite toplom vodom.

Možete slobodno napraviti veću količinu ove smese i čuvati je u staklenoj ili plastičnoj posudi.

Obratite pažnju da vam neće biti potrebna nikakva krema za lice, jer kokosovo ulje će hidrirati kožu.

Probajte raditi ove procedure 2-3 puta nedeljno i primetićete promene na svojoj koži, koja će postati meka, čista i glatka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.