Definitivno kraj – posle 12 godina: Prevaru mu nije oprostila

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 13:29

Definitivno kraj – posle 12 godina: Prevaru mu nije oprostila

Nakon punih dvanaest godina zajedničkog života, glumica Natali Portman i baletan Bendžamin Milpid stavili su tačku na svoj brak.

Glumica, navodno suprugu nije mogla da oprosti preljubu sa 25-godišnjom Francuskinjom, aktivistkinjom Kamilom Etjenom, a razvod je usledio nakon duže krize kroz koju su prolazili u tajnosti. Nagađalo se i o preljubi i o poljuljanom braku, a sada je i zvanično - razveli su se sudskim putem.

Natali je prošle godine u julu podnela zahtev >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za razvod braka, a brak je okončan u Francuskoj, piše "People".

Kako su strani mediji pisali, Bendžamin je navodno posle kratke afere činio sve kako bi mu Natali oprostila i kako bi održali porodicu na okupu, ali kraj je drugačiji.

Slavna glumica je i sama priznala da joj je razvod teško pao, kao i da se užasno oseća kada se piše o njenoj intimi.

Sada već bivši supružnici venčali su se 2012. godine i imaju dvoje dece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.