Ćerka čuvenog Romarija otvorila OnlyFans: Roditeljstvo glavna tema

Izvor: B92, 24.Mar.2023, 11:22

Ćerka čuvenog Romarija otvorila OnlyFans: Roditeljstvo glavna tema

Ćerka bivšeg brazilskog fudbalera Romaria - Denijel Favato otvorila je nalog na platformi za odrasle OnlyFans. Međutim, Denijel, koja je novopečena mama, iskoristila je pomenutu platformu u malo drugačije svrhe.

Kako je istakla za strane medije, a preneo "Daily Star", nalog na OnlyFansu postoji iz jednog razloga - da deli korisne savete o majčinstvu i, generalno, o roditeljstvu.

"Napravila sam svoj profil na "OnlyFansu" kako bih ispričala nešto više o svom iskustvu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao majke", rekla je ona, te dodala da nije imala žleju da postane roditelj.

"Nisam htela da imam dete, ali sam se odjednom predomislila. U početku nisam znala kako da se odnosim prem svom detetu, a onda sam postepeno počela da učim".

"Onda mi je samo sinula ideja da bi bilo dobro da napravim nalog na ovoj platformi kako bismo malo više pričali o ovoj temi".

Podsetimo ,Danijel Favato i fudbaler Fabio Enrike nedavno us postali roditelji. Dobili su ćerkicu kojoj su dali ime Marija Eduarda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.