Čarobno ulje za zategnutu kožu bez strija

Izvor: UspešnaŽena.com, 05.Mar.2015, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarobno ulje za zategnutu kožu bez strija

Recept ovog ulja pronašla sam na jednom ruskom forumu, ako nekom od vas zatreba. Prema rečima autora, a preporučeno od strane kozmetologa, vraća elastičnost koži, efikasno je u otklanjanju strija.

Naime, reč  je o jednoj ženi, koja se nakon porođaja suočila sa problemom opuštenog stomaka i strijama. Nakon preporuke kozmetologa koristila je određenu mešavinu ulja, sa kojim je postigla odlične rezultate. Evo i recepta.

Čarobno ulje za zategnutu kožu bez strija. >> Pročitaj celu vest na sajtu UspešnaŽena.com << Recept:

Za pripremu ovog ulja biće potrebno:

Promešati sve zajedno i preručiti u staklenu ambalažu.

Utrljavati svakodnevno u problematične delove kože.

Nakon utrljavanja, ruke operite. Ova ulja su za kožu izuzetno dobra, ali ako slučajno protrljate oči, mogu izazvati iritaciju.

Eterična ulja možete nabaviti u apotekama, biljnim apotekama ili radnjama sa zdravom hranom. Maslinovo ulje prodaje se u većim marketima.

Možete napraviti i domaću kremu protiv strija.

(Još bez glasova)

Loading...

Nastavak na UspešnaŽena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UspešnaŽena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UspešnaŽena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.