Bridezille, ne zaboravite koliko su bitne djeveruše, kume, mame…

Izvor: Naša Svadba, 08.Maj.2014, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bridezille, ne zaboravite koliko su bitne djeveruše, kume, mame…

Nalazite se u silnoj gužvi, pod stresom stei povraća vam se, a još pola drugih stvari ne ide po planu? Stanite i odahnite. Malo razmislite, djeveruše su tu i pomažu va kao lude, kuma pada s nogu, a mama je odavno izvan sebe.
S obzirom koliko su vam pomogle i posla napravile za vas, nemojte dopustiti da se te divne dame nakon vaše svadbe osjećaju kao sluškinje, a vi kao Bridezilla.

Pripremile su vam prekrasnu djevojačku, svadba će proći savršeno pa… Bio bi red da napravite i nešto divno za njih da se osjećaju bitno. Jer jesu bitne.
I ne, nećete se iskupiti skupim poklonima, parfemima ili nakitom. Darujte im nešto od srca što će imati doživotnu vrijednost.

Pisamce, porukicu, posvetu…...

Nastavak na Naša Svadba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Naša Svadba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Naša Svadba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.